Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
coronada rolanti dalgalanması?
U
14 yıl (3533 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

mrb arkadaşlar 93 model coronam var.aracı aldıgım adam elektrik tesisatını cok kurcalatmış.devir ve km saati calışmıyordu.soketleri temizledim calışmaya başladı ama bu sefer araba rolantide bir yukseliyor bir alcalıyor..normal devirde giderken tekleme yapıyor.yuksek devirde giderken bir sorun yapmıyor.buji kabloları bujileri degiştim gaz kelebegini temizlettim..yine sorun devam ediyor.arabanın beyninde (ecu)demi bir sorun var acaba??
arkadaşlar bide b+ direk 12v mu gelcek?bu kablo cıkıkdı yerinden..yardımlarınızı bekliyorum
saygılar
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
14 yıl (8623 mesaj)
Yarbay

DENEME YANILMA YAPARAK ARABANIN BİR YERLERİNİ DAHA KURCALAMA. Üç kuruş paraya kıyıp güvendiğin bir yetkili serviste bilgisayara soktur. Nerede ne var açık söylüyor..Yanlış ve eksikleri görüp para durumuna göre kendine bir yol seçersin..Önce servise.... Karar senin, para senin, araba senin...Ben düşüncemi yazdım..saygılarımla.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.