son bir aydır iki defa başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum.başlıkta da yazdığım gibi pc samsung r520. pc sadece internet, autocad ve photoshop için kullanılıyor, yani oyun falan yüklü değil. internetde gezinirken aniden kitlenip çalan müzik takılıyor. ne imleç haraket ediyor nede görev yöneticisine giriyor, tek çözüm olarak reset atıyorum. sizce bu sorunun nedeni ne olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
sizce bu sorunun nedeni ne olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.