Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
874
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Creative X-fi Surround 5.1 Pro Ses kartı Cdsi Kayboldu
Y
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar çok acil yardıma ihityacım var. Öncelikle Şimdiden teşekkür ederim. 5.1 Pro ürünümümün cdsini kaybettim. Bilgisayara format attım. İnternetten driverini indirdim ses kartı çalışıyor fakat Creative Entertainment Center ın Pro modeline uygunu internet sitesinde yok . Creative mail atıyorum hep aynı cevap. Pro olmayan modelinin Entertanment centerını indirdim fakat uyumlu değil hatası veriyor yüklemiyor. Bu Programda THX Ayarları var. Ben bunları kullanamıyorum. Sistemim windows 7 64 bit. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
14 yıl
Yarbay

bulamadıysan bende cd var kargo parasını ödersen sana kopyasını cekip yollayabilirim istersen


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: notebook-yk

bulamadıysan bende cd var kargo parasını ödersen sana kopyasını cekip yollayabilirim istersen


adama upload etsen daha bi makbule geçerdi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

nasıl edecegim cd uplaod nasıl edilir bilmiyorum
nerden edilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

TMM HOCAM BULDUM NERDEN EDİLECEGİNİ 1SAAT SONRA PM ATARIM





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 18 Eylül 2011; 10:18:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

Y
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2nizide teşekkür ederim arkadaşn gönderdiği link işe yaradı ve artık ayar yapabiliyorum. :) Tekrardan teşekkürler :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yarbay

bir sey degil hocam işe yaradıysa



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.