Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
845
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyun Laptop Tavsiyesi İstiyorum
H
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2000 TL'ye kadar sınırım var eğer 1500 olursa 1600 olursa tabiki daha iyi olur ama 2100 olursada almaya çalışırım. Sınırlarımı mümkün olduğunca zorlamam lazım.
Öncelikle oyun oynamak, adobe dw,ps + bir kaç büyük programı bir arada rahatlıkla çalıştırabilecek, mümkün olduğunca hızlı işlem yapan bir pc istiyorum.
Marka olarak HP ısındığı için tercihim değildir.
MSI
Asus
Acer
Dell
Toshiba
Sony
Samsung

tercihlerim arasındadır.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

upp yukarı upp güncel upp



H
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

M
14 yıl
Yüzbaşı

H
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

M
14 yıl
Yüzbaşı

Aradaki en önemli fark ekran kartı. Asusun ekran kartı daha güçlü.( oyun ve grafiksel programlar için tercih sebebidir ) Diğer özellikler hemen hemen aynı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Teğmen

intel i7 720 qm alma derim ben i7 alıyosan 2630 qm işlemci almanı tavsiye ederim.birde bende hp pc var 6010 st oyunlar haricinde pekde ısınmıyor hp nin ısınan devirleri geride kaldı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Teğmen

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6020st-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll046ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760583&categoryId=98

bunu önerebilirim ,piyasadaki ALINABİLECEK en iyi ekran kartına sahip (6770m)
intel i7 2630 qm kasası benimki ile aynı gayet güzel, çift hava çıkışı var ve hp coolsense teknolojiside iyi iş başarmış bence bi bak bu pc ye.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.