Malzemeler, Gigabyte MA790FXT-UD5P anakart, Team S1 60 SSD, Seagate Barracuda 1TB Disk ve Sony DVD-Rw
Sorun, SSD den daha iyi performans almak için AHCI Mode da kurulum yapmaya çalışıyorum. Biostan AHCI Mode Enable yaptım, ya SSD yi görmüyor ya görüyor diğer diski bağlayınca bilgisayar açılmıyor, ya 5-6 dk bekleyip öyle açılıyor. Bios ayarı ne şekilde olmalı, SSD yi hangi porta bağlamalıyım, depo diski ve dvd-rw ı nereye takıyım? 4 tane GSata 6 tane Sata var başım döndü. Bu AHCI denen meretin ayarları bu kadar zor mu yoksa benim anakartta mı sorun var? Az kaldı anakartı söküp atacam.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Malzemeler, Gigabyte MA790FXT-UD5P anakart, Team S1 60 SSD, Seagate Barracuda 1TB Disk ve Sony DVD-Rw
Sorun, SSD den daha iyi performans almak için AHCI Mode da kurulum yapmaya çalışıyorum. Biostan AHCI Mode Enable yaptım, ya SSD yi görmüyor ya görüyor diğer diski bağlayınca bilgisayar açılmıyor, ya 5-6 dk bekleyip öyle açılıyor. Bios ayarı ne şekilde olmalı, SSD yi hangi porta bağlamalıyım, depo diski ve dvd-rw ı nereye takıyım?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.