Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
332
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ŞİMDİ YEDİK .... (ÇABUK OKUYUN)
M
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilişim Teknolojisi Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ''E-Devlet Sohbetleri'' toplantısında Türkiye'de Bilişim Bakanlığı'na ihtiyaç olduğunun görüldüğünü belirterek "Onu da yapacağız" dedi.

Bakan Yıldırım konuşmasında 1990'lı yılların başında bilişim teknolojisinin günlük yaşamın bir parçası olduğunun görüldüğünü ancak Türkiye'nin her şeyde olduğu gibi bu konuda da bazı çalışmaları yapmakta geç kaldığını söyledi.

Teknolojideki gelişmeler ve e-imza ile Kağıdın ortadan kalkmaya başladığını da söyleyen Yıldırım devlet kademesinde bunun nasıl karşılanacağını da ''Kağıt işi kalkıyor. Kağıt kalktı mı devlet memuru
birden bire sudan çıkmış balığa döner. İmza, yok kağıt yok...'' şeklinde özetledi.

BU ADAM BU İŞE DE EL ATARSA BIRAKALIM PC İŞİNİ

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msi7800gtx -- 3 Aralık 2005, 11:25:22 >

S
20 yıl
Binbaşı

hayatta başarıla bilişim bakanlığıymış. dünyanın en pahalı internet ücretlerinin olduğu ve hala daha bilgisayarı lüks olarak gören ve de bu kadar yüksek vergi oranlarının olduğu bir ülkede bilişim bakanlığı hiç ibr işe yaramaa. sadece uzman diye geçinen aklı evvellerin bankamatik memurluğu yaptığı bir yer olur çıkar orası.....bu mudur budur!!!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.