Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
813
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ekran kartında Seçim marka olarak
M
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar ati 6950 bi ekran kartı alacağım ama 3 marka arasında kaldım en iyisi sizce hangisi ve bi arıza durumunda en az zor durumda kalacağım marka nedir sapphire , msi yoksa asus mu yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden saolun



_
13 yıl
Binbaşı

Hepside iyidir.Hangisinin soğutucusu iyiyse ve hangisidaha hesaplıysa onu alabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Yüzbaşı

Marka ya fazla takılmayın ama Soğutucusu güzel olan bi asus alırsan işini görür 3 yıl garantili yanlız diğerlerinden pahalı olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yıllardır asus kullanıyorum ama seçenekleri ülkemizde sınırlı olsa hemen alacam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Teğmen

Benim de asus soğutması ço iyi diğerlerine göre senin alacağın kart içinde aynısı geçerli ASUS.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Teğmen

Dostum şuanda msi 6950 twin frozr 2 kullanıyorum.Kasa içi soğutman fena diilse çok iyi sıcaklık değerleri yakalarsın.940/1400'de oyun içi mesela crysiste 57 58 derece sıcaklık oluyor.%40 fan hızı ile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
13 yıl
Teğmen

dostum amacın ne. ekran kartını aldığın gibi mi kullanacaksın?, Bios modmu yapacaksın, yoksa sadece frekans oc mi? bunu belirt aldığın gibi kullanacaksan msi twin frozr 2 derim performansı güzel bios mod ise 2 gblik modellerden alman lazım ama msi asus olmuyor diye duydum, bios mod için sapphire alman lazım galiba, yada oc yapacaksan frekansa sadece. Cok iyi oc olabilen 1 ghzlik stol soğutma olmayan msi asus markadalarda modeller var bunların arasında twin frozer ı öneririm. 1000 mhz gpu cekirdek frekansının üzerine cıkabilen birkart. bu şekilde ati 6970 i gecebilen arkadaşlar var oyunlardaki fsb de.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl
Binbaşı

vatanda 6850 380 lira xfx marka çift soğutmalı bu fiyatı kaçırma sonra ver o.c yi seni götürür bi kaç yıl



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.