Elektriklerin sık sık gidip gelmesinden dolayı kesintiszi güç kaynağı almaya karar verdim sizin tavsiyeniz nederi kac walt lık bi kaynak almalıyım .Pc yi kapatma süresi katar acık tutsun ve woltaj düşmelerinde pc mi korsun vede cok pahalı olmasın yeter .
Q6600 2.4ghz @ 3.0 5850 ekran kartım 4 gb ddr 2 ram 5200rpm harddisk gigabayt x38 anakrat 19 incde lcd monitörüm var yardımcı olursanız cok sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Q6600 2.4ghz @ 3.0
5850 ekran kartım
4 gb ddr 2 ram
5200rpm harddisk
gigabayt x38 anakrat
19 incde lcd monitörüm var yardımcı olursanız cok sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.