Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1461
Tıklama
0
Öne Çıkarma
22500 e 2008 32.00 de Dizel Opel Corsa Enjoy Alınır mı?
N
14 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Opel Corsa 1.3 dizel Enjoy paket 2008 model 32.000 de 3 parça boya var yan,arka ve ön tampon.Bu aracı 22500 e alsak binsek 50.000 de bir yıl sonra satsak kaça satabiliriz zarar eder miyiz.Şimdiden çok teşekkürler.
Not:Araçta 3 parça boya var(ek olarak bu 1.3cdti corsalar kaç bg?75 mi 90 mı?)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 6 Şubat 2011; 21:22:19 >

E
14 yıl
Yarbay

Hocam fiyat iyi geldi bana baska problemi yoksa eger 3 parca boya onemli degil neden boyandigini kaportaci usta anlar. bence zarar etmezsen yine o fiyata yakin fiyata satarsin gibi geliyor corsa tutulan bir arac. yeni kasa dimi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay

Fiyat iyi.Arabayı kontrol ettirmeden alma.Eğer sadece boya ise sorun olmaz.Bu kasalarda 1.3 cdti 75 hp ve 90 hp 2 adet motor seçeneği var.Biri 5 ileri diğeri 6 ileri viteslidir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.