Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
989
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Medya oynatıcı tavsiyesi.
M
16 yıl (988 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Audio-Technica CKS90 veya Monster Turbine ile birlikte iyi verim alabileceğim bir oynatıcı arıyorum.
-Oyundur , zarttır zurttur işim olmaz.
-Ha keza video desen avuç kadar ekranda .
-Kamera aynı şekilde.

Ürünün fiyatı çok önemli değil ancak alacağım ürünün ses kalitesinin feragat ettiğim özellikleri bastıracak berraklık ve tonda olmasını beklerim.
Ipod touch ve Ipod Classic 160gb 6.nesil modelleri bu kulaklıklarla denedim.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılar.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
16 yıl (20179 mesaj)
Yarbay

O kadar basslı kulaklıklarla kullanmak için biraz nötr bir oynatıcı almanı tavsiye ederim. Sony'ler iyidir ama tam olarak flat oynatıcılar değillerdir. O yüzden bazen bassların boğuklduğunu hissedebilirsin. Zaten bass azaltma gibi bir ayar da yok. Senin kulaklıklarınla en iyi sandiskler gider. Fuze veya Fuze+ düşünebilirsin. Clip de aynı ama şarj olarak yarı yarıya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl (988 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

S
16 yıl (9007 mesaj)
Yarbay

Doydun ses arıyorsan Sony veya İriver'a yönelebilirsin...

Biraz daha hafif ses için Cowon yada Clip+ olabilir...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.