Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
770
Tıklama
0
Öne Çıkarma
insprion 1525 webcam sorunu!!!
I
15 yıl (380 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar ilginç bir problemle karşı karşıyayım bilgisayarımda win 7 kuruluydu ve web cam donanımı arada bir görüyor çalışıyor açıpğ kapatınca gidiyor ve donanımıda hiç bir şekilde görmüyor dedim win 7 den mi acaba xp ye çevirdim bilgisayarı formatladım bi güzel kurdum falan sorun yok 4 5 saat kullandım test ettim kapattım açtım çalışıyor sabah açtığımda yine giti kamera ve donanımı hiç görmüyordu neden yaapr bunu sorun nedir bu modelde bilmedigim cam açma kapama tuşumu var???

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.