Arkdslar mrb. İphonum icin bluetooth kulaklik ariyorum. Arac kullanirken sknti oluyor cunku. Oyle cok pahali birsey aramiyorum maksimum 50 tllik bir urun. Onemli olan ses kalitesi iyi olup hafi minik olan. Var mi kullanip da model önerecek olan
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ben bunu kullanıyorum 35 tl ye teknosadan almıştım gayet başarılı en az 20 kez feci şekilde yere düşmesine rağmen tık demeden çalışıyor. tavsiye ederim
Jabra'nin ucuz ve cok kullanislidir. Arkadasim sayet yurtdisinda tanidiklarin varsa getirtebilirsen sana kesinlikle tavsiyem BOSE marka muzik ve handsfree'de var muzik dinlemenin keyfine varirsin mukemmel ses kalitesi var.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.