Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1108
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 [x64] Token Pack Sorunsalı [System32 & SysWOW64]
H
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, Windows 7 Ultimate.7600 x64 kullanıyorum. Token Pack indirdim, install edip, restart atmama rağmen hâla simgelerim değişmiyor. Restart sonrasında System32 ve SysWOW64 klasörlerine girdiğim zaman ise örneğin shell32 dosyasının token dosyası ile farklı boyutlarda olduğunu fark ettim. Dosyaları değiştirmiyor mu acaba?

El ile teker teker yükledim, File replacer kullanarak da denedim. Bir türlü değiştiremedim bu dosyaları. Değişiyor fakat sisteme restart atınca shell32.dll ve zpfldr.dll eski haline geri geliyor.

Windows 7 x64 kullanıp da bu token pack'i nasıl yüklediniz arkadaşlar, bir anlatırsanız çok makbule geçer.

Teşekkürler.



G
13 yıl
Yarbay

"Take Ownership" olarak google'da arat, .reg uzantılı bir regedit dosyası bulman gerekiyor onu çift tıkladıktan sonra sana bir uyarı verip dosyayı kayıt defterine ekleyip eklemeyeceğini soracak sende kabul et ardından eğer token pack'in 64 bit olan sürümü varsa onu bul ve kur eğer yoksa 32 bitlik olan sürümü kur ancak kurarken çalıştırdığın programı yönetici olarak çalıştır eğer bu işe yaramazsa file replacer ile yaptığın işlemi yap ancak değiştirmen gereken dosyaları değiştirmeden önce değiştiriceğin dosyayı sağ tıkla ve menüde "Take Ownership" komutunu tıklaya ardından dosya değişim işlemini yapabilirsin...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.