Arkadaşlar bende 4 senelik 60gb bir ps3 var ama versiyon 3.50 üstünde olduğu için fw atamıyorum.Kuzen istedi 550 tl ye tek kol ve 2 oyunla satabiliyorum .Satıp XBOX SLİM fw limi alsam ilerde oyunları knicteck de sarabilir yoksa ps3 3.50 versiyonun fw lenmesinimi bekliyim bundada move var .Bir akıl verin ne yapıcağımı bilemedim.?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
4 senelik 60 gb konsolu 550'ye satabiliyorsan hiç durma. O parayla da ps3 slim veya dediğin gibi 360s al ama fw de nedir? Al orjinal, kutulu mis gibi oyna.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.