300mbps adsl modem ve 2 pc de de 300mbps kablosuz adaptör takılı. Pc lerde sinyal durumuna baktığımda, her ikisinde de 270mbps lerde bağlantı kurulduğunu görüyorum. Ancak iş dosya aktarımına geldiğinde dosya transfer hızı 1,5mb/sn civarında oluyor. pc lerde 54mbps adaptör varken de dosya aktarım hızı yine 1,5 mbps yani 300mbps nin bir farkını göremedim. Ağ üzerinden dosya aktarmak istediğimde, 720p ve üzeri film izlemek istediğimde ağ yavaş kalıyor. Sorunu çözemedim önerilerinizi bekliyorum.
USB adaptörler Zyxel NWD271N Modem Zyxel P660HN-F1
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Pc lerde sinyal durumuna baktığımda, her ikisinde de 270mbps lerde bağlantı kurulduğunu görüyorum.
Ancak iş dosya aktarımına geldiğinde dosya transfer hızı 1,5mb/sn civarında oluyor.
pc lerde 54mbps adaptör varken de dosya aktarım hızı yine 1,5 mbps yani 300mbps nin bir farkını göremedim.
Ağ üzerinden dosya aktarmak istediğimde, 720p ve üzeri film izlemek istediğimde ağ yavaş kalıyor.
Sorunu çözemedim önerilerinizi bekliyorum.
USB adaptörler Zyxel NWD271N
Modem Zyxel P660HN-F1
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.