Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1069
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kullanıcı Hesapları
İ
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,
iş yerindeki PC de kullanıcı ayarıyla oynarken yanlış birşeyler yaptım ve tek Kullanıcı Hesabı kaldı.O hesapta 'sınırlı kullanıcı' olarak duruyor; yani 'Bilgisayar Yöneticisi' hesabı kalmadı...Bu nedenle Pc de hiçbirşey yapamıyorum.İndirdiğim programı bile kurmama izin vermiyor.Bunu düzeltmenin yolu varmı ? Lütfen yardımcı olun, işle alakalı birsürü program var ,Format atmadan PC yi eski haline getirmeliyim...

-Windows Xp professional service pack2 yüklü.
-Yeni kullanıcı hesabı oluşturmamada izin vermiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 24 Ekim 2010; 16:05:16 >

İ
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

M
13 yıl
Çavuş

tam bir bilgim yok ancak güvenli kipten çalıştırarak bilgisayarı yönetici kullanıcı olarak girebilir ve eski ayarlara getirebilirsin pc yi ben bi araştırayım kesin bilgi vereyim sana.

İlk olarak bilgisayarıma tıklayın, daha sonra C:\Documents and Settings yolunu izleyiniz. Burada Administrator un yanında hangi dosyalar mevcut?Sizin aramış olduğunuz hesabın ismi var mı? Yok ise işimiz biraz daha zora girmekte, Eğer hesap klasörunuz orda ise içine girmeye çalışınız.Burda aramış olduğunuz yazışma belgelerinizin olup olmadığını kontorl edin.Eğer orda ise, bu dosyalara erişemiyebilirsiniz (kullanıcı farklılığı).Kendi isminizle giriş yapmanız gerekmekte.Bunun için Denetim masasından Kullanıcı hesaplarına tıklayınız.Buradan kullanıcı oturum açma şekili değiştir seçeneğine tıklayın ve onay işereti olan seçenekleri kaldırınız.Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kullanıcı adınızı üst kısma yazdıktan sonra alt kısma parolanızı yazıp giriş yapmayı deneyiniz.Umarım girişiniz başarılı olur ve dosyalarınıza kavuşursunuz.Aksi halde yapacağınız şey bilgisayara dosya kurtarma programı yükleyip, silinmiş olan belgeri geri getirmek olacaktır.

Yukarıda ki metin alıntıdır.

Senle aynı dertten muzdarip bi vatandaş yukarıda yazanları bi dene bakalım



Oda olmadıysa güvenli kipten sistemin sağlam olduğu zamana geri getir (Sistemi geri alma) bu daha kesin çözüm gibi..

Umarım yardımcı olabilmişimdir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamorphizm -- 24 Ekim 2010; 19:34:50 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sistem geri almayı denemiştim eve gelmeden önce, onada izin vermedi malesef.Fakat güvenli kipte denemedim.Yarın denicem ; sağol fikrin için.Başka fikirleri olan varsa paylaşsın lütfen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

up ...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.