Gençler nokia c5 aldım sıfır birşey sormak istiyorum bu telefonda ilk şarjı yapmam gerekiyor mu? yani bahsettiğim konu yeni alınan telefonlar hani 6-12 saat arası şarjda bekletiliyor ya onu kastediyorum yapmama gerek var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Valla ben ilk aldığım teli kullanırım şarjı bittikten sonra şarja takarım dolunca tekrar alır kullanırım. Eski cihazlar ni-mh pil idi o nedenle bu tip bir uygulama vardı; ama yeniler li-ion pil olduğu için sorun yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.