Arkadaşlar biyoloji hocası kalıtım gen bilimi ve biyoteknoloji konusu için tıp fakültesinde kadavra görmek için götürcek . Aranızda varmı gören ? Varsa nasıl bi histir .. Aslında pek göstercekler gibi gelmiyo ama yine de sorayım dedim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
lise 2 de stajda görmüştüm..önce kafayı permatikle kesip sontra matkapla üst kafa kemiklerini adları neydi mandibulamı temporal kemikmi ney aldılardı..kafasının içine sinekler konduktan sonra bizim stajyer kızlardan birisinin hırkasına konunca kız bi daa giyemedi hırkayı bu ilk görüşümdü..paylaşıyım dedim
Formaldehit içinde, rengi sararmış ve bazı yerleri siyahımsı-kahverengi renk değiştirmiş, yer yer beyaz yeşil mantarımsı ürünlerle bezenmiş, her anatomi derssinde kesilip tekrar dikilmekten yer yapmış, kötü kokan, meşin kadar sertleşmiş derisini neşterle kesemeyeceğinizi düşünmeye başlayacağınız, neşteri vurunca tık tık diye tahta gibi ses çıkaran bir şey kadavra. Tazesini görmedim. :-)
Aslında pek göstercekler gibi gelmiyo ama yine de sorayım dedim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.