Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Görüntü Sorunu Acil Yardım Sıfır Makina
X
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar,
1 ay once amerikadan soyle bir sistem topladim..
MSI K8N Neo 4 Nforce 4 SLI anakart
Leadtek Geforce 6800 gt
2 tane western digital 7200 rpm 250 Gb hdd
1 gb (512 x 2) twinmoss ddr 400 ram

Orda kullandım sorun yoktu.

uzun lafin kisasi amerikadan donerken bavulumn icinde duran bilgisayarim epey bi zarar gormus ekran kartim yerinden cikmis kasa yamulmus. sistemimi calistirdigim zaman ekrandan ekteki gibi bir goruntu yaşıyorum



ekran kartini belki 1000 defa cikarip yeniden duzgun bi sekilde taktim.. ama nafile.. sorunun anakartin pci express slotunda mi yoksa ekran kartindami cozemedim..

Ayrica bu ekran karti garanti kapsaminda ama nasil olucak herhangi bir bilgim yok USA ya yeniden gondermek demek yeni bir ekran karti demek, burdaki (eger varsa) leadtekin yetkili saticisi bunu halledebilir mi?
SAYGILARIMLA TEŞEKKÜRLER

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaotic -- 28 Eylül 2005, 12:57:06 >

M
19 yıl
Yüzbaşı

Benim bildiğim kadarıyla servisler halleder ama bu ülke dışı olduğu için garantiye girermi bilmem.Başak bi ekran kartıyla dene aynı sorun oluyo sa anlaki PCI slotta.Ama tahminimce ekran kartında sorun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
|
19 yıl
Yüzbaşı

Hımmm. Bilgisayar donanımları görmüyor. Bios ayarlarında bunları bir yapmaya çalış. belkide kapatılmışlardır.Çünkü none yazan yerde marka yazması lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
19 yıl
Yarbay

ewet biostan tanıtılmamış olabilir.Tanıtmayı denedikten sonra çalıştır.Harddiski filan görmüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Malesef biosla alakalı bi sorun yok ekran kartında sorun var çok büyük bi ihtimalle.Ekran kartını tekrar amerikaya yollamak yenisini almakla aynı paraya geliyor.Tamir ettirmek istiyorum önerdiginiz bi yer varmı acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Yüzbaşı

ekran kartının micro devre yapısı onun insan eli ile tamirini malesef imkansız kılıyor o el hassasiyeti ile lehim yapabilecek ve parça değiştirecek ve o kadar alçak ısı yayarak parçaya lehim yapacak havya ve insan dünyada yok üretim yerinde bildiğim kadarı ile özel bir soğutma sistemi ve özel robot makinalarla bu elektronik devre elemanları monte ediliyor yani tamir mümkün değil ancak ana kart olsaydı bazı sorunları gideriliyor mesela kondansatörlerin şişip bozulması gibi sorunlar ama ekran kartında parça onarım şansı yok ümidini kırdım belki ama durum bu selametle



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.