Arkadaşlar 16 gb slah bellek önerisine ihtiyacım var. Corsair ve team arasında kaldım. Team'in okuma ve yazma hızları corsairden bayağı yüksek ama bunların arasındaki zaman farkı ne kadar olur onu merak ediyorum. Örneğin biri 4 gb tı 4 dk da gönderiyorsa diğeri 2 dk da mı göndericek? Corsar mini voyager ile team arasında 30 tl fark var. Acaba o kadar farkı değecek bi ürünmü?
her iki üründe çok iyi ama team markalı ürün esata üzerinden çok iyi performans verebiliyor. hız için eğer esata portunuz var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz.
corsair ler ise malum dayanıklığı ile ünlü.
bide ürünün sitesinde yada üzerinde yazan yazma/okuma değerlerine güvenmeyin. onun yerine forumlarda kullananların yaptığı test verilerine bakarsanız daha doğru olucaktır. maalesef her iki ürünüde kullanmadığımdan daha fazla birşey söyleyemicem.
Corsair Voyager GT'nin forumda performans testleri var. Pek iç açıcı değil açıkçası. En azından o paraya ortalamanın epeyce üzerinde bir hız bekliyor insan.
GT'den çok daha sağlam ve daha hızlı bir model alınabilir o bütçeyle. Dünya üzerindeki en sağlam birkaç flaş disk modelinden biri olarak Survivor'ı önerebilirim. Bütçeyi artırabilirsen GT ya da GTR modellerine de yönelebilirsin. GTR'nin hızı USB 2.0 standardını zorlayabiliyor.
Almayı düşündüğüm adaylar;
TEAM - X092 4 KANALLI ULTRA HIZLI 16GB ESATA/USB BELLEK
CORSAIR 16GB,USB 2.0,Su Geçirmez GT Ready Boost Flash Bellek
Corsair 16GB,USB 2.0,Mini Flash Bellek
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmobolo -- 25 Temmuz 2010; 21:13:20 >