Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1173
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DPi ve Fotoğraf boyutu[>:]
F
16 yıl (119 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar benim canon sx20 fotoğraf makınem var aynı kareyı kodak la cektıgım zaman 1.2 mb yapıyor fakat 480 dpi yazıyor canonla çektiğm zaman 180 dpi yazıyor 2,3 mb yazıyor fujıfılmle çektıgım zaman 5.3 mb yazıyor 72 dpi yazıyor. yanı dpi yukselırse fotograf boyutu dusermı bu dpi yuksek olması avantajmı nedir? ayrıca canonla cekılmış fotoyu adobe CS4 ile açıp hiç bir işlem yapmadan tekrar kaydedıyorum boyutta bır buyume oluyo ortalma %100 2mb. ise 4 mb. falan oluyor umarım anlatabilmişimdir.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
16 yıl (119 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

bu arada tüm fotolar 12 mp boyutunda çekilmiştir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl (119 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.