Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
314
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XP'yi kapatamıyorum
V
21 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bilgisyarı kapata tıkladığım zaman işlemin gerçekleşmesi için 3-4 kez dha azten bilgisayarı kapat diyorum.Sonra windows kapatılıyor>ayarlarınız kaydediliyor mesajını alıyorum ardından monitörün ışığı kırmızı renkte yanıp sönüyor.Sonra normale dönüyor bilgisayar resetleniyor.
Ve her seferinde bu gerçekleşiyor[98'de böyle bir sorun yaşamıyordum].



C
21 yıl
Yüzbaşı

aynı sorun bendede var sanırım yüklediğin bi sürücünün xp yle çakışmasından kaynaklanıyor



B
21 yıl
Yarbay

Başlat>Çalıştır'a MSConfig yaz.
Gelen pencerede Başlangıç sekmesindeki açılışta çalışan uygulamaları kontrol et.Gereksiz olanların yanındaki tik işaretini kaldır.Bana soracak olursan hiçbiri seçili değil ve bu yüzden hem başlangıçta hemde kapanırken sorun yaşanmıyor.Tabi başlangıçta çalışması gereken programların ve uygulamaların önemli ise birşey diyemem.
Birde yapman gereken yine;
Başlat>Çalıştır'a services.msc yaz.Sonra gelen pencerede "Nvidia Driver Helper Service" ibaresini bul ve özelliklerine gir.Şimdi karşına gelen özellikler penceresinde de "Başlangıç türü" kısmını devre dışı olarak değiştir.PC ni yeniden başlat farkı göreceksin.



J
21 yıl
Yüzbaşı

aynı sorunu aylarca ben yasadım en sonunda elime bir bios rehberi aldım butun bios ayarlarımı usenmeden bastan yaptım sayet bir yerlerden resimli guzel acıklamalı bir bios rehberi yada anlatımı bulursan denemeni siddetele tavsiye ederim hic sorunum kalmadı



B
21 yıl
Yüzbaşı

http://kapat.get.to/

Adresine gir. Download başlayacaıktır. programı kur sorunun çözülsün kolay gelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.