Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gom Player'da sorun
R
16 yıl (631 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim indirdiğim .mkv uzantılı bir videoyu Gom player çalıştırdı ancak ses çok yavaş ve görüntü de öyle ne yapmalıyım bu konu hakkında çok şey de bilmiyorum. Ama ses kapkalın ve yavaş geliyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
16 yıl (7490 mesaj)
Yarbay

Bilgisayar çok eski değil dimi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
16 yıl (944 mesaj)
Yüzbaşı

mkv lerde bazen oluyor öyle yavaşlamalar..kodek paketinden olabilir..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl (4792 mesaj)
Yarbay

kmplayer indir. kurarken user defined settingsi seç ve işlemci önceliğini en yüksek yap. sonra programı açıp sağ tıkla gelişmiş menüyü işaretle, sonra video-gelişmişe gir ordan hız modu süper hız modu falan var onu seçersen kaliteden ödün verir ama takılmadan da izlersin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.