Üstadlar kolay gelsin...Millet gider Mersin'e,ben giderim tersine.. Herkez GPRS ayarlarını siliyor,bende GPRS'den giriyorum internete.Zaten Edge var hızlı internet bide bana beleş gprs.Ama sorunum şu VodafoneLive GPRS ayarlarını telefonuma istedim.Kurdum sonra restart yaptım telefona.GPRS'e bağlandım gayet güzel vaziyet.ama 10dk sonra gene bi bağlanmak istediğimde yükledi yükledi girmedi.Telefonu kapatıp açtım bu sefer şak diye girdi.Diyeceğim 1 kere girdinmi gprs'e 2.girmek istediğinde telefon reset istiyor buna el atabilicek olan varmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kardeş şikayetini kullandığın operatörü arayıp detaylı bir şekilde anlatırsan bir çözüm önerebilirler normal olmayan bir durumla karşı karşıyasın bilgine
Herkez GPRS ayarlarını siliyor,bende GPRS'den giriyorum internete.Zaten Edge var hızlı internet bide bana beleş gprs.Ama sorunum şu VodafoneLive GPRS ayarlarını telefonuma istedim.Kurdum sonra restart yaptım telefona.GPRS'e bağlandım gayet güzel vaziyet.ama 10dk sonra gene bi bağlanmak istediğimde yükledi yükledi girmedi.Telefonu kapatıp açtım bu sefer şak diye girdi.Diyeceğim 1 kere girdinmi gprs'e 2.girmek istediğinde telefon reset istiyor buna el atabilicek olan varmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.