Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1413
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HANGİ AKILLI KUMANDA?
G
17 yıl (158 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar,

Akıllı kumanda almak istiyorum. Fiyat olarak ve özellik olarak uygun ucuz bir öneriniz var mı? Amaç kolaylıkla bütün model cihazları tanıyabilecek bir kumanda. Önereceğiniz bir marka ve modelle ilgili cihaz kodlarını burdan yazarak çok güzel bir sabit konu yapabileceğimizi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Aklımda Inter IRC42A1 ve Zapp ZP-1120 modelleri var. Bu modeller hakkında fikirleri olan var mı?

Bu arada RCL54 modeli HIZLIALda 50,48 TL hemde bonusa 12 taksitmiş. Sıcak fırsat olabilir derim. Büyük ihtimalle bu modeli alıcam

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenoz -- 20 Aralık 2009; 22:35:32 >

S
17 yıl (19 mesaj)
Onbaşı

Sony RM-VL600 Modelini kullanıyorum.Oldukça memnunum tavsiye ederim.Proğramlaması kolay, pilide iyi gidiyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.