Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2203
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2007 Lancer Plus Teyp Değişimi
İ
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar herkese

Arabam 2007 model lancer plus aracı yeni aldık. Üzerindeki teyp fabrika çıkışlı orjinal teypi mp3 çalmaması ve ses kalitesinin düşük olması nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla göğüsün eğimli olması nediyle bizim arabaların göğüslerine in-dash sitemler uygun değil. Ben o yüzden aşağıdaki modeli ve resmini belirtiğim modeli taktırmayı düşünüyorum.Ayrıca teybin konsolda pekte sırıtmasını istemiyorum. Acaba teybin çerçevesi tam oturur mu diye şüphem var ayrıca aynı bir lancer in-dash kuran yada gören var mı acaba? Varsa önerilerinizi bekliyorum teyp marka ve model yönünden.

Taktırmayı düşündüğüm teybin modeli

SONYCDX-GT480US

< Resime gitmek için tıklayın >

göğüse örnek olması açısından birde resim ekliyorum burda takılan teyp tam oturmuş ama çerçeve kullanılıp kullanılmadığını anlayamadım.

< Resime gitmek için tıklayın >



K
14 yıl
Yüzbaşı

alt bolmeyide cikarttir bi tane double din taktir bence şöyle navigasyonlu bisey


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yarbay

Çerçeveye gerek yok alacağın teyp konsolun yuvasına tam olarak oturuyor.
Daha önce Pioneer Deh 4950 takmıştım ben ışıkları vs. göstergelerle falan uyumlu olmuştu ancak ne yazık ki çalındı. Sonra cd değiştirme vs sorunundan sıkıldığım için mavi ışıklarına rağmen Sd kartlı ve usb girişli Pioneer 4150Sd aldım. Hiç sorunsuz onuda monte ettim. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sanırım bende pioneer dan yana kullanacağım tercihimi. Formlarda okudğum sony-pioneer kıyaslamalarında pioneerin ezici olmasda bariz bir üstünlüğü var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.