Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2126
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iTunes'da Backup ve Authorize sorunu
C
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selamlar,

iki sorum var. birincisi yedek almayla ilgili. telefonu yeni aldığım için üretim haftası 44, bu yüzden jb kuramıyorum. jb kuramayınca da backup yazılımlarına erişimim olmuyor doğal olarak. telefonumda 2gb veri var, çoğu mp3. kalanı foto uygulama sms vs. backup aldığımda o users altındaki backup klasörü ise en fazla 17-18 mb oluyor. e benim mp3'lerim foto'larım backup alınmadığı sürece ne işime yarar ki yedekleme? bu yedekleme tam olarak neleri backup alıyor ve herşeyi full backup almak için ne yapmam gerekir?

ikinci sorum, itunes'da yetkilendirmeyle ilgili. şuan iphone'um evimdeki PC'de yetkilenmiş durumda. forumda duyduğum kadarıyla eğer itunes yüklü başka bir pc'ye takarsam içindeki tüm verileri siliyormuş. bense iphone'umu pc yerine laptop'ıma taşımak istiyorum. bunun için, içindeki verileri kaybetmeden ne yapmam gerekir? pc'de yetkilerden authorize this computer diye bir menü tuşuna tıklamıştım, onun gibi birşey mi? onu yapacaksam telefonu takmadan önce mi sonra mı tıklamam gerekiyor :)

birde bu authorize ne işe yarıyor? ben ilk defa pc'de tıkladığımda 5 hakkımdan 2 sini kullandığımı gördüm. ama ilk defa kullanmıştım. bu benim bilmediğim 1. authorize'ı silme şansım yok mu? boşa mı gitti şimdi o?


şimdiden cevaplar için teşekkrüler



H
14 yıl
Yüzbaşı

benimde sormak istediim bi soruydu bu back up olayı yokmudur bi bilen ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

X
13 yıl
Teğmen

I TUNES u açıyoruz üstte STORE dan "DEAUTHORİZE This Computer" e basıyoruz ve çıkan pencereye şifremizi girip onaylıyoruz daha sonra tekrar Authorize diyip çıkan pencereye şifrenizi girip tekrar authorize ettikten sonra sorun kalmayacaktır...

Authorize'ın anlamı amacı nedir: 1 Account İle 5 makinadan fazla makinada oturum açamazsınız izin veremezsiniz 5 makinadan fazla makinada kullanamazsınız anlamında 5 makina ile kısıtlanmak amacı ile yapılmıştır...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.