Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
436
Tıklama
0
Öne Çıkarma
belirsiz bir sürede monitörum kapanıyor
A
17 yıl (216 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar sımdı benım monitör bir süre sonra kapanıyor ve açılmıyor kapanma şeklide şöle durup duruken bir süre sonra kapanıyor monitördekı yeşik ışık yanıp yanıp sonmeye baslıyor. ve pc kapatıp acamdan pc düzelmıyor bazen kapatıp acsam da ekran gelmıyor bir süre beklemem gerekıyor bios sıfırladım format atım ekran kartını degiştirdim onboard takmaya calısdım ama monitör hiç açılmadı biosdan ayarlar yapmam gerekıyordu ama ugrasmadım. sımdı arkadaslar bu sorunu bilen birisi varmı lütfen yardım bekliyorum durup dururken ekran gidiyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.