Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1048
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BOW-FİRE-FORCE
E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Bow fire force çarm war!!.. Gapa girdm şu and 8 gaptayım tüm skillerm 91de max! 100 yapacağım.nivlamda hesapladğıma göre 800k sp istio bu doğru olabilir mi yanlş hesaplamş olabilir mym?? yada nivlammı yanlş!! bilgilendirirseniz svinirm!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

R
16 yıl
Onbaşı

Kardeşim Ben Sp Farm Yaptım 50ye kadar 100k sp yetiodu Ama 11k sp 50ye full max götürdü ona göre nivlam yanıltıo sölim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayzx -- 24 Ekim 2009; 21:03:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

saolasn kardeş içime su serptn biraz=)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Binbaşı

Nivlamdaki değerlerin bende yanlış olduğunu düşünüyorum açıkçası. Zaten level kasarken gelen sp hesaplamasının yanlış olduğu tarafımdan kanıtlandı. Sakın nivlamdaki değerlere güvenip farm yapmaya kalkmayın orada belirtildiğinden daha az sp geliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Yarbay

800k sp mi dedin? Bence de bir yanlışlık var bu işte aga...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
16 yıl
Binbaşı

Yoo doğru,
91-100 arası arkadaş herşeyi açarak hesaplamışsa doğrudur, normalde 500k civarı yer


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yüzbaşı

yanıltmılş olmiyim ama dogru olması lazım ordaki verilerin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Onbaşı

Yaklaşık o kadar gerekli gerçekten.Eğer her önüne gelene up verirsen en az 650-700k arası tutması garanti.Kasarken gelen spyi de hesaplamayı unutma.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.