Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
933
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İllegal Joymax
X
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Rollback geldi..Buna gerçekten sevindim.. 1 gece boşuna kasmış oldum ama olsun..Bir çok kişi soyulmuş pk olmuştu gelmesi iyi oldu (bence) bazılarına görede kötü oldu anlatmak istediğim konu bu değil.Joymax sözleşmesinde char alım satım takas yasak olduğu yazıyor yani roll back atmak zorunda hiiç değildi fakat aşırı yoğun reportlar yüzünden oyuncuları tepkisi üzerine atmak zorunda kaldı yani..Joymax'in sözleşmesinin yalan olduğunu gördük..Demek istediğim biz GBotlar içinde böyle yoğun bi tepki versek 100 lerce report atsak ki bu yapması gereken bi konu belki Gbotların sonunu hazırlayabiliriz..Çünkü kuralların oyuncuların elinde olduğunu görmüş olduk..



S
15 yıl
Yüzbaşı

Haklsıın aynısını gbotlar için yapabiliriz joymax aglayan bebelere dayanamıyor, şu rollback olayıyla hayatının hatasını yaptı kendiyle celisti ama anladık ki biz ne dersek yapmak zorunda.



-
15 yıl
Binbaşı

Tamam Roll Back atmak zorunda değil ama şifre değiştirme yontemini de değiştiremez o zaman.Oyuncak mı bu.Koskoca dunya geneli oynanan bir oyun zırt pırt sistem değiştiriyo.Millet ona gore verification yapıyo ya da yapmıyo...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
X
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Konu o değil ki roll back arttı artık konu şu ; kuralları oyuncuların yazdığı.. anlatabildim mi ?



S
15 yıl
Yüzbaşı

birde eelektrik kesildi bahanesi var ya . hadi elektrik kesildi sistemi niye gene deişion emailden alalım charlarımızı. ki elektrik keislip database gitmiş olsa kimin kaç silk aldıgını nasıl bilcek ne kadar harcagıdını. hadi onu da gectim. elektrik kesilirse database bilgileri kaybolmaz. database gibi bilgiler direk hdd diske kaydedilir ram gibi gecici hafızada cok kısa süre kalır. yani elektrik kesilseydi oyun olsun olsun da 2-3 dk geri roll back olurdu. bu joymaxın yaptıgı planlı programlı roll back. bence rev 6 roll back yapılcak dedigi için yaptı ne de olsa adamlar istedigi zman istedigini yapıyo oyundan joymax için riske edilmicek bi rakip. ama en kötüsü bizi bebe yerine koyup elektrikler gitti kendiliginden boyle oldu database demesi. herkes kendi serverında global atsın ingilizce olarak joymax forumlarına yazsın en azından yaptıgı hatayı anlasın. unutmayın silkli charları banladıgnıdada kullanıcılar tepki gostermişti banları geri actırmıstı. istedigimiz herseyi yaptırabilirz joymaxa. rollback magrudlarına 500m gold bile alırız adamlar cogunluk ne derse onnu yapıyor cunku paraya bakıyor. ne istersen olsun istersen oyunu kapiyim yeterki silk al diyor adamın derdi bu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: closek

birde eelektrik kesildi bahanesi var ya . hadi elektrik kesildi sistemi niye gene deişion emailden alalım charlarımızı. ki elektrik keislip database gitmiş olsa kimin kaç silk aldıgını nasıl bilcek ne kadar harcagıdını. hadi onu da gectim. elektrik kesilirse database bilgileri kaybolmaz. database gibi bilgiler direk hdd diske kaydedilir ram gibi gecici hafızada cok kısa süre kalır. yani elektrik kesilseydi oyun olsun olsun da 2-3 dk geri roll back olurdu. bu joymaxın yaptıgı planlı programlı roll back. bence rev 6 roll back yapılcak dedigi için yaptı ne de olsa adamlar istedigi zman istedigini yapıyo oyundan joymax için riske edilmicek bi rakip. ama en kötüsü bizi bebe yerine koyup elektrikler gitti kendiliginden boyle oldu database demesi. herkes kendi serverında global atsın ingilizce olarak joymax forumlarına yazsın en azından yaptıgı hatayı anlasın. unutmayın silkli charları banladıgnıdada kullanıcılar tepki gostermişti banları geri actırmıstı. istedigimiz herseyi yaptırabilirz joymaxa. rollback magrudlarına 500m ****ile alırız adamlar cogunluk ne derse onnu yapıyor cunku paraya bakıyor. ne istersen olsun istersen oyunu kapiyim yeterki silk al diyor adamın derdi bu.


Demek istediğim bu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl
Onbaşı

kesinlikle sana katılıyorum role bac
k yaktıda kurtardıda ama daha çok kişiyi kurtardı....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.