Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1219
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WiiFit soru
O
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar,

EA GS Tennis'te bile oyun sonunda kaç kalori harcadığını belirtiyor. WiiFit'te neden kalori bilgisi yok? Yoksa ben mi bulamadım?

Bir de ben WiiFit'ten bana program yapmasını beklerdim. 2 hafta çalışıp şu kadar kilo veya kalori harcayacağım bana bir çalışma programı yap gibi birşey.

Bu sebeplerden dolayı biraz hayal kırıklığına uğrasam da her tarafım ağrıyor. Antremanlar oldukça yorucu.

Saygılar

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
16 yıl
Yarbay

o dediklerini wiifit+ yapacakmış... ben de aynı beklentilere sahiptim wiifit aldığımda...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.