vista home premium yüklü versiyonuna sahibim. recorvery oluşturup xp ye dönecektim. recorvery oluşturduğum dvd ler harddisten veri okuyup yüklemek istiyor. yani recorvery dvd si tek başına yükleme yapmıyor hdd nin içindeki verileri okuyarak yapıyor. xp ye dönünce partitionmları uçuracağım iç,in. recorvery i sadece dvd den yapma imkanım yokmu?yardımlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
www.destek.as Adresinden recovery DVD siparişini ücretsiz olarak verebilirsin. Bu arada sen Xp kurulumunu yap. Dvd'ler sana uşaltıktan sonra istediğin zaman Vistaya dönebilirsin
daha bu hafta sonu iki kez yaptım. 1.disk start recovery onunla bilgisayarın açılmasını sağlıyorsun daha sonra 2. diski yani vista cd sini takıyosun onu da okuduktan sonra 3. cd application and driver cd si takıyosun. onu da okuduktan sonra son olarak suplemently cd diye bir cd istiyor ama takmana gerek yok bilgisayar ms dos ortamı gibi siyah bi ekranda yüklemesini yapıyor sen suya sabuna dokunmuyosun herşeyi o yapıyor yalnız iki saat falan sürüyor sabırlı olmak lazım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.