arkadaşlar uzun zamandır laptop bakıyorum kendime en sonunda acera karar verdim sanırım ama bazı soru işaretleri var kafamda.bilgisayarı daha çok oyun için kullanıcam.Acerın iki modeli arasında kaldım
bulunduğum yerde sadece bu iki modeli bulduğum için bunlardan birini seçmem lazım(internetten almıycam) sanırım 6930G nin ekran kartı daha iyi oyunlar için ama 5738G modelininde işlemcisi 2.20 şimdi hangisi oyun için daha iyidir ve uzun süre performans olarak idare eder.inşallah yarın birinden birini alıcam o yüzden acil yardımınıza ihtiyacım var.
İkisi arasından oyun oynayacaksan 6930G'yi tercih etmeni tavsiye ederim. Oyun performansını en çok etkileyen etmen ekran kartıdır. Ayrıca 2 hafta önce 5738G'nin 2Ghz işlemcili modelini aldım. Ciddi ısınma problemi var. Left4Dead oyununu denedim. 5-10 dk. içinde ekran kartı 100 dereceyi aşıp bilgisayar kendini kapatıyor. Laptopun altında doğru dürüst bir havalandırma ızgarası yok. Sanırım ısınma bu yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 14 Haziran 2009; 11:56:27 >
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=105730
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=104079
bulunduğum yerde sadece bu iki modeli bulduğum için bunlardan birini seçmem lazım(internetten almıycam)
sanırım 6930G nin ekran kartı daha iyi oyunlar için ama 5738G modelininde işlemcisi 2.20 şimdi hangisi oyun için daha iyidir ve uzun süre performans olarak idare eder.inşallah yarın birinden birini alıcam o yüzden acil yardımınıza ihtiyacım var.