Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
760
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sözde 'Cevreci' Turk Telekom ?!
C
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar. Bu ay gelen ADSL faturamda artık e-fatura sistemine gecildigi , sebebininde dogayı korumak icin oldugu yazıyordu. Eger kagıda basılı fatura almak istiyosam internetten basvurmam gerektıgını ogrendım. TTnet in sitesine gırıp kagıt fatura gonder dedıgımde asagıdaki resimdeki gibi " Dogayı kurtarmak icin son sansınız, emin misiniz " gibi guduk bı yazı cıktı. Burdan Turk Telekoma sesleniyorum, madem bu kadar dogayı kurtarma cabası ıcındesınız, o zmn herkes otomatık e-faturaya gecırerek kagıt tasarrufundan elde ettıgınız bılmem kac mılyar lirayıda TEMA gibi vakıflara duzenlı olarak bagıslayında gorelım gercekten dogayı mı korumak ıstıyorsunuz yoksa kapitalist dusuncede olup daha cok kar etmek icin dogayı koruyalım sloganını somuruyor musunuz?

< Resime gitmek için tıklayın >



E
15 yıl
Yüzbaşı

C
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Abartma dıyosunda abartanlar kendılerı, o kadar " Basılı olarak ıstıyorum faturamı " secenegını ısaretleyıp kaydet dememe ragmen tekrar refresh yaptıgımda sankı hıc secmemısım gıbı hala e-fatura ıstıyorum secenegı ısaretlı oluyor. Bende sinirlenip telefonla aradım, ordan sectirdim. Isalla secılmıstır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
15 yıl
Yüzbaşı

-Madem öyle telekom bana gönderdiği kağıdın parasını ücretten düşsün , meblağ çok küçük ama o hırsızlara fazladan verdiğim her kuruşa acıyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
15 yıl
Yarbay

ya bıraksınlar bu işleri heryerde ağaç direkler var şehirler arasında bile kiminle dalga geçiyor bunlar ağaç direk diyorum ağaç direkkkk



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.