Ben iş olarak kamera ve video kasetlerini CD ye yazdırıyorum. Bunun için bir TV kartına ihtiyacım var. Yakalama modu olacak. Görüntüsü net olmalı DVD de yapıyorum videoları. Fiyat aralığı 0(beleş)-150 olsun istiyorum. öyle ahım şahım özelliklere gerek yok. Sadece yakaladığım görüntülerin net olması önemli. Televizyon falan izlemek için değil.
Not: Sistem özelliklerim gerekiyorsa yazayım?
Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
hatta bir tane buldum gibi tavsiye eder misiniz? ahanda burda
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
acaba cevap yazma nezaketi gösterebilecek arkadaşlar var mı gerçekten yardıma ihtiyacım var forumdaşlarım size işim düştü bu konuda pek bilgim olmadığı için belki isteğimi tam anlatamamışımdır
ben video aktarmak için firewire kullanıyorum.dışarıda bu işi para ile yapanlarda aynı parçayı kullanıyorlar.sadece kaset aktarmak içinse,kesinlikle öneririm.fiyatıda 2sene önce 45lira idi.şimdi dahada ucuzdur.kamera üzerindeki DV çıkışından alıyor görüntüyü.brde DVD'ye çeviriyorum.+DVD menü..... ayrıca ben kendi TV kartımdan kayıt apmıştım(tv programı),eğer öyle kaydediyorsa,firewire çok daha iyidir.
benim kameralarımın hepsinde bu giriş yok yalnız. birde sadece bu kablo mu firewire denen şey daha ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşabilirim bu konuda. tavsiye edebileceğiniz arkadaşlar, siteler vs. yerler var mı? çünkü olayı tam kavramış değilim daha.
kaliteli aktarım için bu çıkıştan aktarmak şarttır.DV Digital video çıkışı demektir.en kalitesiz firewire ile bile neredeyse hiç kayıpsız görüntü aktarmak için bire bir.ayrıca bu sadece ara kablosu.
IEEE1394 diyede bilinir.bazı anakartlarda standart olarak var zaten.eğer yoksa sen alacaksın.küçük bişey.ayrıca tabi 1 de program almak gerekiyor.ben corel video studio x2 kullanıyorum.eğer kaseti baştan sona aktaracaksam,programda ayrı 1 seçenek var.DVD yi fln. takıyorsun.gerisini o hallediyo.hiç ellemiyosun.ayrıca firewire hakkında daha geniş bilgi için;http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/tm.htm
Not: Sistem özelliklerim gerekiyorsa yazayım?
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.
hatta bir tane buldum gibi tavsiye eder misiniz? ahanda burda
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_cakal -- 23 Mayıs 2009; 23:36:24 >