Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1387
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Futbol Kralı Yarışması Turkcell - im Wap
M
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Futbol Kralı Yarışması Turkcell - im Wap

Futbol Kralı Yarışmasına Hoşgeldiniz!

Amacınız, 10 dakika içerisinde mümkün olduğunca çok soruya do

ğru cevap vermek ve büyük ödülü kazanmaktır. Her doğru cevap 10 puandır. Her 4 soruda bir karşınıza çıkacak olan bonus sorularına doğru cevap verirseniz 30 puan kazanacaksınız. 3 yanlış yapma hakkınız var. Bonus sorularına yanlış cevap vermeniz yanlış hakkınızı azaltmayacaktır. 3. yanlış cevaptan sonra ya da oyun süreniz olan 10 dakika dolarsa oyun bitecektir. Oyunu istediğiniz kadar tekrar oynayıp puan elde edebilirsiniz.

Şeref listesinde her zaman en yüksek puanınız yer alacaktır. İki veya daha fazla oyuncu aynı en yüksek skora sahip olursa, bu skora en kısa sürede ulaşan kullanıcı kazanmış sayılacaktır. Eğer bu da sonucu belirleyemezse, bu skoru ilk önce kazanmış olan kişi, kazanan olarak belirlenir.

30 Haziran 2009 saat: 11:00 itibariyle en yüksek skora sahip olan oyuncu ödülü kazanır. Kazananlar iki hafta içindewww.turkcell-im.com.tr adresinde ve yarışmanın sitesinde açıklanacaktır. Oyunun ücreti 1,5 TL/ 10 Kontör’dür. Bu ücrete tüm vergiler ve data ücreti dahildir.

En yüksek skoru alan Sony PSP 1004 VALUE PACK kazanacaktır. Ödüller en geç 30/11/2009 tarihine kadar kazanan talihliye teslim edilecektir. OTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir.

Talihli olarak hat sahibi esas alınacaktır.

wap.turkcell-im.com.tr sayfasına bağlanmak standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. 18 yaşından küçükler ve Turkcell çalışanları bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez.

Turkcell yarışmayı kazanan kişilerin oyunu cep telefonları dışında başka bir araçla oynadığını, ve/veya burada belirtilen oyun kurallarının kullanıcı tarafından ihlal edildiği fark ederse, kazanan yarışmacının hakkını iptal edebilir.

Turkcell veya oyun üreticisi hediye olarak verilen ürünün kalitesinden veya bu ürünü kullanırken doğabilecek her hangi bir zarardan sorumlu değildir. Turkcell’in ve/veya oyun üretici firmanın, server kayıtlarında olan bilgiler her zaman doğru kabul edilecektir. Kazananlar ve kaybedenler bu verilere göre belirlenecektir.

http://turkcell-im.turkcell.com.tr/dsb/home/9.Kampanyalar/futbolkrali.xdime



A
15 yıl
Yarbay

teşekkürler hocam



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.