bu başlık ilgi çeker diye düşündüm yarın sabah 6' da kadıkoy otobusune binicem. hava durumuna baktım bugun bululuymus yardın yagmur dıyor. çok fazla kat kat giymeyi seven biri deilim. nasıl giyineyim diye düşünüyorum. bide gitmişken alış-veriş yapar gezerim diyordum.
Model degil hat numarasini merak etmistim. Bu arada burasi Çekmekoy, burasi kuru ama sabaha belli olmaz. Bu havalari da anlamadim zaten, birgun gunesli birgun yagmurlu. Yarin da gokgurultulu saganak var diyor haberlerde.
yarın sabah 6' da kadıkoy otobusune binicem. hava durumuna baktım bugun bululuymus yardın yagmur dıyor. çok fazla kat kat giymeyi seven biri deilim. nasıl giyineyim diye düşünüyorum. bide gitmişken alış-veriş yapar gezerim diyordum.