herkese merhabalar. canon power shot a 700 model sorunlu bir fotograf makinamiz var. makinanin sorunu ise zoom islevini yerine getirmemesi. sanirim mekanik bir ariza cunku 2x zooma kadar bi sorun yokken daha fazla ilerletmek istedigmizde makina zoom ayarlamaya calisiyor ama lensi hareket ettiremiyor. bu sorunu nasil coebilirim. daha dogrusu makinayi servis icin nereye goturmeyelim. cihaz yurtdisindan getirilmis, bu yuzden garantisi yok. nerede yaptirabilecegimi soylerseniz cok yardimci olursunuz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.