değerli arkadaşlar çok bahsettim ama duyuramadım.Samsung D880 duos'da geçirlemeyen bir hata keşfettim.Lütfen elinde Samsung D880 olanlar dediğimi denesin ve görsünler. Şimdi Sim1 veya Sim2ye kayıtlı AAAAAA isminde +90.5XX.1234567 numaralı kişi cevapsız çağrı atsın.Bu sırada sim1 veya sim2'ye(sim1 sim2 olması değişmiyor) BBBBBB isimli +90.5XX.7654321 numaralı kişi mesaj çeksin.ama şartlar şu; 1-cevapsız çağrı önce başlayacak 2-msj cevapsız çağrı başladıktan hemen sonra gönderilecek ve cevapsız çağrı bitmeden msj gönderimi tamamlanacak. 3-mutlak telefonda 2 sim takılı olacak,tek yuva'da sim varsa(hangi yuva farketmiyor)bu sorun olmuyor 4-herşey bittikten sonra ekrana bakın ve seyreyleyin cümbüşü; Hataları söylüyorum; 1-size mesaj gönderen BBBBBB'yi <1 cevapsız arama> arama olarak kaydediyor 2-siz direkt yeşil tuşa basınca<son görüşmeler>de en üstte BBBBBB'yi görüyorsunuz. ve masumca yeşil tuşa basıp aramaya kalkışırsaınz(ki herkes cevapsız çağrı olunca hemen geri arar) SİMX BBBBBBB +90.5XX.1234567 aranıyor.Aranan kişi ismi BBBBBB.ama aranan numara +90.5XX.1234567. Zaten bu durumu ben yaşayınca hemen ekrana baktım BBBBBB yazıyor.ama AAAAAA ile konuştum. Neyse karıştırdık herhalde diyorsunuz, diyorsunuz ama eğer AAAAAA türkcell ve BBBBBB avea ise tam bir kontor soygunu oluyor.Zira çoğu avea'lar aralrında ücretsiz.siz türkcelle mrb deseniz bile en az 2 kontor. bu olayı 2 kez 6gün ve 9 gün toplam 16 gün(bunlarda kargolarda geçen süre dahil) İzmir Başarı Teknik Servis,1 kez 16 gün Hepsiburada kanalıyla Telpa teknik servisinde kaldı ürün.ama dediklerimi Alarko reklamındaki kedinin dediği gibi "MİİİİYYAAAAWWW"olarak algıladılar!yazarsanız sevinirim.
Son bulgularımı yazmak zorunda kaldım bugün(09.04.2009)Eski yazılım yüklü telefonlarda yukarıdaki olayı denerseniz,telefonunuza kayıtlı olan AAAAAA kişisinin numarasını "bilinmeyen numara"olarak ?? kaydediyor. Yani eski yazılımda olsa bu sorun oluyor!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evet arkadaşlar 22.MART.2009 yani şimdi bir ŞOK DAHA geliyor!!! Durumdan anlaşılacağı üzere biraz önceki şikayetle HepiBurada'dadan iadesini istediğim cep telefonum 3.mart'tan 16 gün sonra 19.mart.2009'da elime ulaştı. Ürünü kargodan aldım,akşam evde bir açtım ki ne göreyim; Telefon sanki 10 gün samanlıkta kalmış!Masumca üstünü temizledim,ağlayasım geldi ya!Telefonuma napmışlardı?Telpa Teknik Servis Kağıdında alakasız arıza ve tamiratlar yazıyordu.Ertesi gün bir baktım telefon kendi kendine açılıp kapanıyor,adeta dans ediyor. Akıllıyım ya arkasını bir açtım IMEI numarası,S/N(11 haneli seri numarası)hepsi farklı! Arkadaşlar bu yıldırma politikaları için lütfen mücadele edelim!
bugün yaptığım testler sonucu tek simkart'lada aynı sorun oluşabiliyor! DST12'de aynı olayı denedik şimdilik böyle bir sorun görmedik. Çok değerli arkadaşlar hazırladığım 25 sayfalık dilekçe ve bilgi formlarını yarın tüketici hakem heyetine vereceğim.Gelecek hafta içinde Sanayi Ticaret Bakanlığı'na sunulmak üzere yeni bir dosya hazırlayacağım!haklı mücadelemiz için lütfen katkıda bulununuz,ve deneyimlerimizi paylaşalım.
FIKRET YUKARIDA BILMEM KAÇ SAYFALIK D880 KONUSU VAR ORADAN DEVAM ETSENE,NEDEN AYRI KONU AÇIYORSUN 3 GUN SONRA BU AÇTIGIN KONU ARKALARA DUŞTUGUNDE KIME FAYDASI OLACAK AMA HALBUKI TEK KONU OLDUGUNDA MAKINE ILE SIKINTISI OLAN,MAKINEYI YENI ALAN TEK KONUYU BASTAN SONA OKUYUNCA BUTUN SORUNLARINI HALLEDEBİLECEK,
BEN CEVABINI BILSEMDE YAZMAM KI BURAYA,YUKARIDAKI NEDENLERDEN OTURU,NEDEN SANA OZEL HAREKET EDEYIM SENIN NE AYRICALIĞIN VAR,ONDAN SONRA KENDI YAZDIGINI KENDIN OKUR,KENDIN CEVAPLARSIN BOYLE
b_sevki çok haklısın biliyorum.ne desem faydasız.ama benim değinmek istediğim sorun gerçekten çok ciddi bir sorun.eğer mücadele edersek bu telefonun toplatılmasına bile sebep olabilir.ben bugün tüketici hakem heyetine dosyamı verdim.ve dün sanayi ve ticaret müdürlüğüne ayrıca dilekçe verdim.ben sırf bu yüzden ayrı bir sayfa açtım ama hata ettimse özür!!!saptadığım hata yabana atılır bir hata değil ki!!! 1 ay içinde başıma bişey gelirse Samsung derin adamlarından şüphe edin dermişim :-)
siz istediğinizi yazın çizin,ne derseniz deyin "dünya yuvarlak". heryerde büyük firmaların servis ve bayii elemanları ile dolu.ama ben bu rehber karıştırma sorunumu ispat ettim ve tam 1 yıl sonra ücretimi faizi ile geri aldım. hatta bugün samsung d780'de de aynı sorunu denedim yine aynı sorun mevcut! Samsung kendi ismini kullandırarak çin malı ürün pazarladığı için bedelini de ödeyecektir sanırım.
Şimdi Sim1 veya Sim2ye kayıtlı AAAAAA isminde +90.5XX.1234567 numaralı kişi cevapsız çağrı atsın.Bu sırada sim1 veya sim2'ye(sim1 sim2 olması değişmiyor) BBBBBB isimli +90.5XX.7654321 numaralı kişi mesaj çeksin.ama şartlar şu;
1-cevapsız çağrı önce başlayacak
2-msj cevapsız çağrı başladıktan hemen sonra gönderilecek ve cevapsız çağrı bitmeden msj gönderimi tamamlanacak.
3-mutlak telefonda 2 sim takılı olacak,tek yuva'da sim varsa(hangi yuva farketmiyor)bu sorun olmuyor
4-herşey bittikten sonra ekrana bakın
ve seyreyleyin cümbüşü;
Hataları söylüyorum;
1-size mesaj gönderen BBBBBB'yi <1 cevapsız arama> arama olarak kaydediyor
2-siz direkt yeşil tuşa basınca<son görüşmeler>de en üstte BBBBBB'yi görüyorsunuz.
ve masumca yeşil tuşa basıp aramaya kalkışırsaınz(ki herkes cevapsız çağrı olunca hemen geri arar)
SİMX
BBBBBBB
+90.5XX.1234567
aranıyor.Aranan kişi ismi BBBBBB.ama aranan numara +90.5XX.1234567.
Zaten bu durumu ben yaşayınca hemen ekrana baktım BBBBBB yazıyor.ama AAAAAA ile konuştum.
Neyse karıştırdık herhalde diyorsunuz, diyorsunuz ama eğer AAAAAA türkcell ve BBBBBB avea ise tam bir kontor soygunu oluyor.Zira çoğu avea'lar aralrında ücretsiz.siz türkcelle mrb deseniz bile en az 2 kontor.
bu olayı 2 kez 6gün ve 9 gün toplam 16 gün(bunlarda kargolarda geçen süre dahil) İzmir Başarı Teknik Servis,1 kez 16 gün Hepsiburada kanalıyla Telpa teknik servisinde kaldı ürün.ama dediklerimi Alarko reklamındaki kedinin dediği gibi "MİİİİYYAAAAWWW"olarak algıladılar!yazarsanız sevinirim.
Son bulgularımı yazmak zorunda kaldım bugün(09.04.2009)Eski yazılım yüklü telefonlarda yukarıdaki olayı denerseniz,telefonunuza kayıtlı olan AAAAAA kişisinin numarasını "bilinmeyen numara"olarak ?? kaydediyor.
Yani eski yazılımda olsa bu sorun oluyor!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikretkurt -- 9 Nisan 2009; 1:02:22 >