ürünü aldınız garanti süresi 24 aydır 6 ay kullandınız servise gitti idyelim yeni ürünü garanti süresi 24-6 = 18 aydır yani ürünü ilk aldığınız tarih geçerlidir not: tam bilgi için hp müşteri hizmetlerini arayın
sana kim söylemiş bilmiyorum ama bana değişim teklif ettiklerinde özellikle sordum. yeni garanti verilecek mi diye. hayır denildi. bende para iadesi talep ettim. seçim hakkı sizde olduğu sürüce para iadesi daha mantıklı. garanti önemli bir ayrıntı. neden garantiyi sıfırdan başlatmıyorsunuz ki. para iadesi istedim 4-5 hafta sonra hesabıma yattı.
banada telefondaki bayan sölemişti 1 sene önce. şimdi yok öle bişi diyorlar. hp teknik servisinde çalışmış olan bi arkadaş vardı forumda onada özellikle sordum oda 2 yıl demişti. kendileride bilmiyoki ne yaptıklarını!!!!!
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.