Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
470
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yazıcı Tercihi (Yardım)
S
18 yıl (43 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Öncelikle herkese merhabalar,

Bireysel kullanım için bir yazıcı almam gerekiyor. Baskı sayımın senede 1300 ila 1500 sayfa civarı olacağını tahmin etmekteyim. Baskı hızının önemi yok. Fiyat konusunda bir çekincem yok. Tabi ki her gün yüzlerce baskı alacağım düzeyde bir makineye ihtiyacım yok. Aslında pek işim olmamasına rağmen, almışken çok fonksiyonlu bir şey alıp daha sonra gün olupta lazım olduğunda pişman olmak istemiyorum. Inkjet yada lazer olabilir.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginiz ve bilgi paylaşımınız için şimdiden teşekkürler..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.