Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sapphire 3870x2
D
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR SORUNUM HD3870X2 KART ÜZERİNE.BUGÜN SAPPHIRE 3870X2 KART ALDIM KARTIN ÜZERİNDE İKİ TANE GÜÇ GİRİŞİ BULUNUYOR BİR ALTILIK BİRİ SEKİZLİK YANLIZ BENİM KARTIN KUTUSUNDAN İKİ TANE 6 LIK GÜÇ KABLOSU ÇIKTI İKİSİNEDE ALTILIK GÜÇ KABLOSUNU TAKTIM KARTA ELEKTRİK GELİYOR FAN DÖNÜYOR AMA SİSTEM AÇILMIYOR SİSTEM HOPARLORÜNDEN DIT DIT ŞEKLİNDE SES GELİYOR ACABA BU YÜZDEN Mİ AÇILMIYOR YOKSA PSU YÜZÜNDEN Mİ BENİM PSU M ASUS 400 WATT BİRDE ANAKART ÇOK DANDİK BİR ANAKART BIOSTAR IN MCP6P-M2 (BU ANAKARTA BU EKRAN KARTI TAKILIRMI DİYENLERİN SESİNİ DUYAR GİBİYİM) ACABA ANAKART MI DESTEKLEMİYOR ÇÜNKÜ ÇİFT GPU LU OLDUĞU İÇİN.YARDIMLARINI BEKLİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...



J
16 yıl
Moderatör

Hd3870 X 2 aldığınıza göre crossfire yaptınız diyeceğim ama o anakartta crossfire yapamazsınız, çünkü imkan yok

Güç girişine gelince 6pin olanı bağlamanız gerekmekte. Aksi takdirde "power ..." gibi bi uyarı alırsınız, sistem açılmaz. Ayrıyetten sizinde bahsettiğiniz gibi o ekran kartına o anakart hiç gitmemiş. İşlemciniz nedir merak ettim.

Eğer amd 2500+ falan ise hiç takmayın o ekran kartını anakarta......


Konuyu " Ekran Kartı " formuna acarsanız, daha net cevaplar alabilirsiniz.. Hayırlı olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

işlemcim amd athlon x2 5000 s940





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerarda -- 15 Ekim 2008; 0:43:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
16 yıl
Moderatör

İşlemci güzel. Sorun yok. Power sorun yaratır mı, sanmıyorum ama yaratma ihtimali yüksek. Ayrıca o power da 6pin güç kablosu var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
15 yıl
Er

şimdi aynı sorun bende var sadece 6 pinliyi takınca sistem açılmıyor ve bir orta 6 tanede kısa dıt sesi geliyor...
galiba 8 pinli güç girişinide takmak gerekli ve benm powerımda da yok üstelik kasayı yeni aldım bugün yarında 8 pinli bir koblo alayım öule deneyeyim..
sen sorunu çözdü isen yazar mısın...
teşekkürler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.