256+128+128 toplam 512 mb ramim var hepsi kingston ramleri birlikte takınca Win98se de 511 mb görüyor ayrıyeten bi arada windows kritik hata veriyordu(cirtical error)aynı dönemde XP PRO dada mavi ekren gördüm sorun nerde olabilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ramler garanti kapsamındaysa aldığın firmaya gotur.ramleri ayrı ayrı takıp dene.bi de download.com'dan "tufftest lite" programını indir.onunla sistemi test et.kolay gelsin..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.