2008 MAYIS AYI İÇİNDE CLİO MARKA ARACIMA EKOGAS SIRALI LPG TAKTIIDIM. YAKITIN DÜŞÜKLÜĞÜNDEN VE SERVİSTE İLGİSİZLİKTEN YANA HİÇ SIKINTIM OLMADI ANCAK SIRF SABAHLARI ARACIM BENZİNDE NORMAL ÇALIŞIP GAZA GEÇTİKTEN SONRA RÖLANTİDEDE NORMAL ANCAK HAFİF GAZ VERİNCE ARABA STOP EDİYOR FAKAT ARABA SADECE SABAHLARI BUNU YAPIYOR ISINDIKTAN SONRA KESİNLİKLE BU PROBLEM OLMUYOR, YAKLAŞIK OLARAK 6-7 DEFA SERVİSE GİTTİM 3 KEZ REGÜLATÖR DEĞİŞTİ. BUJİ KABLOLARI BUJİLER,HAVA FİLTRESİ DEĞİŞTİ GAZ KELEBEĞİ TEMİZLENDİ ARABADA HERŞEY DEĞİŞTİ ASIL PROSLEM DEĞİŞMEDİ. ARACIN GAZA GEÇİŞ SICAKLIK AYARI 30 DERECEDE ŞUAN Bİ DÖNEM ONU DA 40 DERECEYE ÇIKARDIK YİNE DÜZELME OLMADI.Bİ FİKRİ OLAN OLURSA YADA TECRÜBESİ BULUNAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM. 3 KURUŞLUK ARIZA İÇİN DEĞİŞMEDİK PARÇA KALMAYACAK NE OLUR YARDIM EDİN.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hocam bi bilen yok mu bu alet neden böyle sorun yapar bi yardım edin. bu aleti takan adamlar bile benden medet umar halde bende internetten bu kadar basit mi türkiyede lpg işi allah aşkına bu nasıl tse bu nasıl kalite
iade etmeyi teklif edin. yok olmuyorsa once protesto cekin ve 1 hfta sonta tuketici mahkemesine dilekce verin. devlet size avukat tahsis ediyor cbinizden sadece 9 lira dilekce parasi cikiyor. bu sekilde paranizi geri alip atiker yada fema gibi hesapli bir sistem taktirabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.