Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
624
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amazon.com Yardım..
N
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar daha önce hiç yabancı sitelerden alışveriş yapmadım. Ama Türk sitelerinde bulamadığım bazı şeyler var ve amazondan sipariş vermke istiyorum. Yalnız merak ettiğim birşey var. Buradan sipariş verdikten sonra bi ship cost biniyo fiatın üstüne sanırsam çok yüksek bi mebla mı? Bi de ayrıca bi vergi falan ödeniyo mu bunlar için?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
17 yıl
Yüzbaşı

100 doların üstünde alışverişlerde gümrükte sorun yaşarsın.. bana öyle söylediler. yoksa çok ucuz şeyler ama kargosuda çook pahalıymış !!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.