Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wireless yok Bluetooth var anlamadım?
K
18 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar Hp Pavilion dv6000 serisi bir bilgisayar kullanıyorum ancak bilgisayar açıldığında wireless im aktif olmuyor Hp Wireless Asistan ı açtığımda sadece "Bluetooth Açık" yazısını görüyorum eskiden "Wireless Açık" 'ta yazardı bu nedenle internete giremiyorum sizce sorun nedir yardım ederseniz sevinirim bilgisayarımı fabrika ayarlarına geri döndürdüm Visa olduğu için ancak hala aynı acaba nerde yanlış yapıyorum*? Bluetooth ve Wireless aktif etme tuşu açık yani tuşu kontrol ediyorum turuncu ışık mavide ama hala açık değil delirdim bir haftadır bununla uğraşıyorum sonunda sizlerle paylaşmak istedim yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.