Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1165
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia N70 ve Smart2go navigasyon paketi
T
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba, bugun teknosa.com uzerinden aldıgım nokia smart2go paketli nokia n70 im elime gecti bir hevesle sarj ettim smart2go gps aletini paketten cıkar hafıza kartını n70 e taktım calıstırdım. bana register olamam gerektigini kartın uzerindeki sifreyi girip sms yoluyla yadawww.smart2go.com dan online olarak register olabilecegimi soyledi. sifreyi girip sms i beklemeye basladım normalde saniyeler surmesi gereken işlem 10 dk surunce iptal dedim ve websitesine girdim. ve register diye bi bolumun olmadıgını gordum. nokia smart2go yu alıp komple nokia maps e entegre etmiş ve eski smart2go paketlerine su an destek vermiyor galiba. acaba aranızda su an bu paketi onceden alıp hala kullanan biri varsa bana register edilmis paketi nerden download edebilirim yardımcı olabilir mi?
Yada su an napabilirim nokia maps kurmaya calısıyorum anladıgım kadarıyla o da paralı kaldı ki bluetooth yoluyla smart2go nun gps aletini goremiyor. yada forumda tomtom kullanıp memnun kalındıgından bahsedilmiş o yazılıma nasıl ulasabilirim. kaldı ki n70 de dahili gps yok bluetooth yoluyla ilave gps aracı kullanacagımdan bu ozelligi destekleyen herhangi bi yazılım da olur. yardım ederseniz sevinirim simdiden teskkurler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.