Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
999
Tıklama
0
Öne Çıkarma
hyundai de yaylanma
M
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selam arkadaşlar. hyundai accent 1.5 gls 98 model aracımda sorunum aşırı yaylanma.en ufak yol kasisinde dahi (hemen hemen 60 km ve üzeri hızda) aracım aşırı derecede yaylanıyor. öyleki üzerinden geçtiğim kasiste ilk anda altını vurmadığım halde yaylandığı anda hemen altını vuruyor. amortisörlerin işlevini yitirdiğini ve helozonların üzerinde durduğumu düşünüyorum. bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
17 yıl
Yarbay

eevt haklısınız amortisörleriniz işlevini yitirmişler.En kısa sürede değiştirmeniz gereklidir.Mümkün olduğunca orjinal olan veya kaliteli markalar tercih ediniz..
Bu durum düzelene (bakım yapılana kadar)kadar ani fren yapmaktan kaçınınız.Aksi takdirde uzayan fren mesafeniz ve bozulan aracınızın stabilitesi yüzünden kaza yapmanız durumu hasıl olabilir.Aman dikkatli kullanalım, hatta hiç kullanmazsanız sisin ve aracınzın içindekiler için iyi olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

vezir , paylaşımın ve uyarın için teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
17 yıl
Yarbay

ne demek amacımız doğruyu bulmak ve paylaşmak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.