Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
388
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VİSTADA KURULUM SIRASINDA DONMA
B
19 yıl (8 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar tüm forumu aradım ama bir türlü sorunumu çözemedim. O yüzden başlık açmak zorunda kaldım. Sistemimde xp pro kurulu şu an. Vista kurmak istiyorum ama kurulumun son aşamasında yükleme tamamlanıyor dedikten sonra bilgisayar kitleniyor.Farklı dvd lerle ve 3 farklı vista sürümü denedim olmadı. DVD writer,ram,kablo,ekran kartı,klavye ,mouse gibi donanımları değiştirdim yine aynı. Donamı çakışması olabilir diye Extra donamımları söktüm tek bir tane 1gb ram la denedim ayrı ayrı yuvalarda yine olmadı. Biosu sıfırladım yine olmadı. Velhasılı denemediğim yol kalamdı nerdeyse çözemedim. Birisi nolur bir yardım etsin artık çıldırmak üzereyim.

SİSTEMİM: İNTEL Q6600 2.4 MHZ İŞLEMCİ, MSİ P965 NEO ANAKART, 250 GB SEAGATE 16MB SATA HARDDİSK, ASUS 8800 GT EKRAN KARTI, KİNGSTON 800 MHZ RAM 3 ADET ,ASUS TA951 KASA,SAMSUNG 20X SATA DVDRW

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
19 yıl (16582 mesaj)
Yarbay

Standart kurulum mu yapıyorsun yoksa farklı bir şey mi?
Format atıyor musun?
Yukselt mi yapıyorsun
DVD leri neredeen edinndin?

Ayrıca Windows bölümüne yazsan daha çabuk ve hızlı cevap alabilirdin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl (635 mesaj)
Yüzbaşı

ben anakartın güncellemesi varmı önce ona bak derim.. aynı sorun yakın bir arkadaşımdada oldu bios updati ile sorunu rahatlıkla aştık



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.