Aynı durum bende de vardı. Hatta 50 part dosya indirirdim ve en az 10 tanesi sorunlu çıkardı. Şimdi internet download manager kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım.
Hmmm... Sorun programdaysa sorun değil. Flashgete de çok alıştım. Yıllardır başka bi indirme programı kullanmadım. Senin dediğini bi deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim.
Hmmm... Sorun programdaysa sorun değil. Flashgete de çok alıştım. Yıllardır başka bi indirme programı kullanmadım. Senin dediğini bi deneyeyim bakalım. Teşekkür ederim.
Aynen bende yıllardır flashgetten başka bir program kullanmadım ama çileden çıkınca idm i indirdim 3 gün önce.
Ama 3-4 threadla indirirsem 300 e çıkıyo. Fakat 5 -10 dakka sonra rapidle bağlantı kesiliyo. sitesine bile giremiyorum.
Rapidin beni engellediğini düşünüyorum. 1 saati buluyo bazen düzelmesi. Eskiden böyle bi durum yoktu. Hatta 10 thread la indirebiliyordum.
Bu sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varmı ? Rapidden iyice soğudum çünkü. Bu ay son kez uzattım. Böyle giderse bidaha üye olmicam
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimdural -- 16 Ocak 2008; 11:33:37 >